Huwelijk fotografie

First off all, van harte gefeliciteerd met jullie verloving! De tijd om een huwelijk te plannen is aangekomen, en daar hoort natuurlijk de zoektocht naar een huwelijksfotograaf op jullie maat ook bij!

Als huwelijksfotografe heb ik de eer jullie dag van heel dichtbij mee te maken, en juist daarom is het belangrijk dat er een goede klik is tussen ons, en dat ontdekken we tijdens een eerste kennismakingsgesprek. In dit gesprek spreken jullie over jullie verwachtingen, en ik probeer aan te voelen of ik hiervoor de juiste persoon ben.

Springt de vonk over? Super, dan kunnen we aan de slag! We overlopen jullie dag, sturen bij waar nodig, wisselen ideeën & tips uit, enzovoorts… En enkele weken voor de magische dag komen we nog een keertje bijeen om de definitieve dagindeling te overlopen, zodat ik voor mezelf een soort van draaiboek kan maken.

Op de huwelijksdag zelf zal ik jullie fotografe zijn, maar er is meer dan enkel op het knopje van het fototoestel drukken! Ik probeer jullie te helpen, te begeleiden & te ondersteunen. Ik denk mee en ben aanwezig, niet enkel voor de foto’s maar ook voor jullie! Ik zal proberen jullie dag zo puur mogelijk vast te leggen op foto, zowel de grootse, belangrijke gebeurtenissen als ook de kleine, volgens mij al even belangrijke dingetjes!

Zoals mijn stijl is, probeer ik altijd het gevoel te fotograferen, niet alleen het beeld…